In gelul kan je niet wonen

In het theaterprogramma 'In Gelul Kan Je Niet Wonen' komen de prachtigste liederen, gedichten en verhalen rondom dit thema voorbij, van Jordaan tot Javastraat, van bedstee tot AirB&B, van Mosveld tot Zuidas en al de emoties die we koppelen aan dat dak boven ons hoofd.

Al sinds de mens zijn eerste grot uitkoos is er geen dag voorbij gegaan of we hebben het erover: Wonen. Wat ooit begon als enkel beschutting tegen de elementen, heet vandaag de dag onze leefomgeving. Huizenprijzen, bestemmingsplannen, erfpacht, wijkinrichting, van de barricades van krakers tot de schutting van de buurman, van ontruiming tot inrichting, het gaat ons aan het hart: ons eigen stukje grond. 

Zang: Martin Spee en Hanneke van den Biggelaar (zang) Nicky ten Bosch (piano en arrangementen) en onze explicateur Ronald M. Offerman. Advies: Kick van der Veer (Andermans Veren / Radio 

Augustus 2020: Helaas is onze vriend en collega Ronald M. Offerman recent overleden.  Onze website is hier nog niet op aangepast.  Lees hieronder het in memoriam van Ronald wat op 13 mei j.l. verscheen in het parool.